Menu
Welkom bij ATS Porsche

ATS Porsche

De Passie voor Uitmuntenheid

Lees meer
Diensten

Onze diensten

ATS Porsche is uw zekerheid voor service en kwaliteit !

Onderhoud en herstelling

Als specialist in techniek realiseren wij het onderhoud en alle herstellingen op het gehele gamma van Porsche.

Volgens uw wensen

ATS Porsche beschikt over de nodige materialen en originele gereedschappen voor elke vervaardiging, makelij op maat, op gebied van machinale bewerking, lassen, computergesteund tekenen en ontwerpen (CAD)... Zeer handig wanneer de onderdelen niet meer leverbaar zijn of niet meer beschikbaar zijn. Op deze manier kunnen voldoen aan uw individuele wensen!

Raadpleging

Zin om binnen te treden in het universum van Porsche? Dankzij onze ervaring en know-how, kunnen wij antwoorden op al uw vragen en u aldus begeleiden bij de aankoop van een Porsche.

Restauratie

ATS Porsche restaureert volledig of deels uw geliefde porsche, in functie van uw verwachtingen en met respect voor de authenticiteit van uw voertuig.

Revisie van motor en versnellingsbak

Goede wijn behoeft geen krans! De stevigheid en kracht van Porsche is al lang bewezen! Wij kunnen uw (al dan niet vermoeide) Porsche zijn originele prestaties teruggeven en de mechaniek opnieuw betrouwbaar maken zodat u er nog vele jaren kan van genieten!

Prestaties en sportieve gelegenheden

Gesterkt door 15 jaar in competitie op nationaal en internationaal niveau, zowel voor moderne als historic races, kunnen wij de voorbereiding, ontwikkeling, onderhoud en herstelling verrichten van uw competitie-Porsche.

Onze sterke punten

ATS porsche, opgericht in 2003, is een werkplaats op mensenmaat, hetgeen bevorderlijk is voor de naaste klantenbinding, waarvan al onze know-how geconcentreerd is op een merk. een luisterend oor, steeds tot uw beschikking!

De passie

Meer dan een beroep, herstelling of onderhoud en restauratie van uw Porsche... het is een echte passie!

De uitmuntenheid

Deze passie, gelinkt aan onze technische kunde garandeert uitmuntende prestaties

De kwaliteit

Kiest u voor ATS Porsche? Dan bent u zeker van de hoogste kwaliteit! Inderdaad, wij gebruiken enkel en alleen originele onderdelen

Taxatie en schatting

Sinds 25 jaar zijn onze professionele medewerkers expert in het Porsche-universum. Allen gediplomeerd met een bachelor in automobieltechniek staan zij tot uw beschikking voor alle inlichtingen.

De verkopen

Raadpleeg onze lijst van gebruikte onderdelen en voertuigen die te koop zijn via onze Facebook pagina... en vergeet vooral niet te "liken" !